Aromatherapy

Via onze reuk komen herinneringen, gevoelens en emoties tot leven

Ons reuk zintuig systeem is het meest primaire zintuig dat rechtstreeks is verbonden met je hersenen. Het limbisch systeem. Via onze reuk komen herinneringen, gevoelens en emoties tot leven. Dit kan ingezet worden tijdens coaching om het onbewuste aan te spreken.

aromatherapy

Aromatherapie is een verzamelnaam van etherische oliën die doormiddel van diffusen, verdampen, voetenbad, wrijfolie en massage olie toegepast wordt. Aromatherapie zet ik in tijdens coaching om het onbewuste aan te spreken.

Via onze reuk komen herinneringen, gevoelens en emoties tot leven. Geuren kunnen ervoor zorgen dat je emotioneel en fysiek beter voelt. Het limbisch systeem is ook betrokken bij  het geheugen, leren, motivatie en seksueel gedrag. Het bijzondere van onze reuk is dat dit ons meest primaire zintuig is en geen filter bevat in tegenstelling tot communicatie. (Denk hierbij aan overtuigingen, gedachten). Maar een klein deel van wat we daadwerkelijk tegen elkaar zeggen wordt verwerkt in de hersenen en zo ontstaat het bekende miscommunicatie.

Aromatherapie is laagdrempelige en is zowel tijdens coaching als thuis gemakkelijk te gebruiken. Toepassing tijdens coaching kan doormiddel van verdamping. Ook worden ze ingezet tijdens massage. Voor de kinderen en gezinnen waarbij aromatherapie gewenst is kan dit ook met wrijfolie ingezet worden voor onder de voeten voor het slapen gaan of met een voetenbadje om alle indrukken los te laten van de dag. Voor ieder kind is dit verschillend. Wil je meer weten over de biologische etherische oliën? neem dan gerust contact op of kijk om mijn instagram. Hier post is regelmatig informatie over de verschillende etherische oliën en de werkzaamheden ervan.

Mijn tarieven

Tarieven

Manouk Coacht hanteert onderstaande tarieven. Wilt u hier meer informatie over? Neem dan contact op. En ook kan ik globaal kosten overzicht maken.

Intake

Interesse? Neem vrijblijvend contact op, we kijken samen wat voor jou kind nodig is en hoe ik daarbij kan ondersteunen. Het (eerste) telefonische contact is altijd gratis.

Gratis

Coachsessie

Voor alle coaching sessies werk ik met een uurtarief inclusief BTW. 

€ 65 per uur

Massage

Is er behoefte aan een losse massage buiten het coaching traject om? Dat is ook mogelijk. Deze duurt max. 1 uur.

€ 50

Vrijblijvend

Contact opnemen

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden Lees hier onze privacyvoorwaarden (*).