Kindbeelden

Elk van ons is verbonden met elementen

Water, lucht, vuur en aarde. Welk element bij  jouw kind dominant is zegt veel over hoe het de wereld om zich heen ervaart en daarmee om gaat.

kindbeelden

We zijn allemaal verbonden met elementen. Water, lucht, vuur en aarde. Alle elementen hebben we in ons. Een element is dominant en zegt veel over hoe jij als mens de wereld om je heen ervaart. Hoe je omgaat met dingen. In lastige tijden of als een kind lange tijd niet geaccepteerd wordt zoals het is kan een kind onbewust kiezen om van element te shiften. Als dit gebeurd raakt het een stukje van zichzelf kwijt. Van wie het in essentie is. Hier komen vaak veranderingen in gedrag voort, verstoringen en onbegrip. Weten met welk kindbeeld jouw kind het meest verbonden is geeft kennis over hoe jouw kind de wereld ziet en ervaart. Dit creëert bij jou als ouder begrip en kan je jouw kind het beste ondersteunen. Zelf vind ik dit een waardevol inzicht om ouders mee te geven in de coaching. Op mijn instagram kan je hier meer over lezen.

Mijn tarieven

Tarieven

Manouk Coacht hanteert onderstaande tarieven. Wilt u hier meer informatie over? Neem dan contact op. En ook kan ik globaal kosten overzicht maken.

Intake

Interesse? Neem vrijblijvend contact op, we kijken samen wat voor jou kind nodig is en hoe ik daarbij kan ondersteunen. Het (eerste) telefonische contact is altijd gratis.

Gratis

Coachsessie

Voor alle coaching sessies werk ik met een uurtarief inclusief BTW. 

€ 65 per uur

Massage

Is er behoefte aan een losse massage buiten het coaching traject om? Dat is ook mogelijk. Deze duurt max. 1 uur.

€ 50

Vrijblijvend

Contact opnemen

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden Lees hier onze privacyvoorwaarden (*).