Massages

Het is rustgevend voor het zenuwstelsel waardoor diepere ontspanning wordt ervaren.

Tijdens coaching wordt er op verschillende manieren lichaamsgericht gewerkt. Een manier hiervan is massage.

massage

Dat masseren ontspannend werkt is wel bekend. Voor kinderen is dit een moment van rust en worden indrukken van de dag losgelaten. Regelmatig masseren draagt bij aan: beter slapen, beter concentreren, ontspanning, lichaamsbesef, maakt kinderen minder kwetsbaar en versterkt immuunsysteem. Ook kan je als ouder een massage boeken om al deze voordelen zelf te ervaren.

Bij de kindermassage werk ik  met hoofd, buik en voeten. Per sessie en per kind wordt afgestemd wat er nodig is voor dat moment. Het kan zijn dat de volledige massage inzet wordt of een gedeelte van de massage.

Tijdens het masseren van het kind kan ik de ouder ook technieken aanleren om deze ook thuis toe te passen en zo nog effectiever te werk te gaan en jouw kind te ondersteunen. Tijdens masseren maakt je lichaam oxytocine aan. Bij degene die de massage ontvangt, en ook bij degene die de massage geeft. Huid contact versterkt ook de band tussen jou en je kind. Geschikt voor zowel moeder als vader. Dit is ook erg fijn om verbinding te houden met je kind richting de pubertijd.

Mijn tarieven

Tarieven

Manouk Coacht hanteert onderstaande tarieven. Wilt u hier meer informatie over? Neem dan contact op. En ook kan ik globaal kosten overzicht maken.

Intake

Interesse? Neem vrijblijvend contact op, we kijken samen wat voor jou kind nodig is en hoe ik daarbij kan ondersteunen. Het (eerste) telefonische contact is altijd gratis.

Gratis

Coachsessie

Voor alle coaching sessies werk ik met een uurtarief inclusief BTW. 

€ 65 per uur

Massage

Is er behoefte aan een losse massage buiten het coaching traject om? Dat is ook mogelijk. Deze duurt max. 1 uur.

€ 50

Vrijblijvend

Contact opnemen

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden Lees hier onze privacyvoorwaarden (*).