Kindertekeningen

Tekeningen van jouw kind zeggen meer als duizend woorden

Met iedere tekening laat een kind onbewust iets van zichzelf zien. Wat hem van binnen bezighoudt, hoe hij zich voelt, wat hem beweegt. In beeldentaal.

kindertekening

Met iedere tekening laat een kind onbewust iets van zichzelf zien. Wat hem  van binnen bezighoudt, hoe hij zich voelt, wat hem beweegt. In beeldentaal. Daar waar wij als volwassene praten over wat er afspeelt, doen kinderen dit door beeldentaal. Dit is de taal die zij van ‘nature’ spreken, ruim voor de gesproken taal. Het begrijpen van beeldentaal is magisch, bijzonder en intiem. Je stapt binnen in de belevingswereld van een kind.  Deze informatie is zo waardevol en laat zonder woorden zien wat er bij jou kind afspeelt. Weten wat jou kind je vertelt over dingen die het niet kan, mag, wil of durft te vertellen. Tekenen is voor kinderen toegankelijker en een mooie hulpmiddel om een kind verder te helpen.

Een kind tekent altijd vanuit zijn eigen perceptie en hoeft niet altijd de realiteit te zijn. Het tekent wat zich bezig houdt en hoe het kind het op dat moment ervaart.

Kindertekeningen zet ik in tijdens coaching. Dit is een fijne manier om met een kind aan de slag te gaan tijdens de coaching. Het is een leuke en ontspannende manier op een kind te leren kennen en vaak zijn kinderen dol op tekenen. Wil je meer weten wat het maken van een tekening voor jouw kind en meer inzicht te krijgen in gedrag? Neem dan gerust contact met mij op.

Mijn tarieven

Tarieven

Manouk Coacht hanteert onderstaande tarieven. Wilt u hier meer informatie over? Neem dan contact op. En ook kan ik globaal kosten overzicht maken.

Intake

Interesse? Neem vrijblijvend contact op, we kijken samen wat voor jou kind nodig is en hoe ik daarbij kan ondersteunen. Het (eerste) telefonische contact is altijd gratis.

Gratis

Coachsessie

Voor alle coaching sessies werk ik met een uurtarief inclusief BTW. 

€ 65 per uur

Massage

Is er behoefte aan een losse massage buiten het coaching traject om? Dat is ook mogelijk. Deze duurt max. 1 uur.

€ 50

Vrijblijvend

Contact opnemen

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden Lees hier onze privacyvoorwaarden (*).