Holistisch en Systemisch coachen

Iedereen is onderdeel van een systeem

Vanuit de holistische visie waar alles met elkaar verbonden is en bekijk ik het geheel. Holistisch (Holos vanuit het Grieks) betekend heel. Tijdens de coaching gaan we op zoek naar de oorzaak van de klacht waarvoor je hulp zoekt. Tijdens de coach sessies vind ik het belangrijk om bewustwording te creëren van wat zich op verschillende niveaus van ervaren afspeelt.(lichamelijk, denken, emoties en energetisch)

holistisch en systemisch coaching

Wat doen opstellingen dan?

Opstellingen zijn een onderdeel van de methodiek systemisch werken. Ze geven inzicht in jouw eigen plek in een systeem, welk systeem dan ook, en je verhouding met de anderen in dat systeem. Je gezin/je leefomgeving is een systeem, Je werk is ook een systeem. Als iedereen in het systeem op de juiste plek staat is er niets aan de hand. Vaak is dat niet het geval, je bent bijvoorbeeld al jong gaan zorgen voor je zieke moeder en bent daardoor misschien wel ongemerkt op de ouderplek terecht gekomen. Vaak neem je in je werk onbewuste patronen uit je systeem van herkomst, het gezin waarin je bent opgegroeid. Je merkt dan dat je vastloopt en dat het je niet gemakkelijk lukt om er iets aan te veranderen. Bij mijn coaching sessies maak ik gebruik van systemische familie opstellingen. Ik werk dan met een tafelopstelling. Het is een mooie manier om snel een verdiepend beeld bij iets te krijgen. Ik laat mijn cliënten met behulp van poppetjes en voorwerpen een vraagstuk of situatie op tafel vormgeven. Ze kunnen er dan, letterlijk, met wat meer afstand naar kijken. Kan heel verhelderend zijn! Hoe ziet dat beeld eruit als je de woorden en verhalen weglaat die zich in je hoofd hebben gevormd? Het klinkt simpel en toch…het geeft vaak grote inzichten.

Mijn tarieven

Tarieven

Manouk Coacht hanteert onderstaande tarieven. Wilt u hier meer informatie over? Neem dan contact op. En ook kan ik globaal kosten overzicht maken.

Intake

Interesse? Neem vrijblijvend contact op, we kijken samen wat voor jou kind nodig is en hoe ik daarbij kan ondersteunen. Het (eerste) telefonische contact is altijd gratis.

Gratis

Coachsessie

Voor alle coaching sessies werk ik met een uurtarief inclusief BTW. 

€ 65 per uur

Massage

Is er behoefte aan een losse massage buiten het coaching traject om? Dat is ook mogelijk. Deze duurt max. 1 uur.

€ 50

Vrijblijvend

Contact opnemen

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden Lees hier onze privacyvoorwaarden (*).